Hvorfor vælge et privatlån?

Står du i en situation, hvor du gerne vil låne penge med det samme? Så er det måske et online privatlån, du er på udkig efter. Privatlån er for dig der har behov for at låne penge til dit private forbrug, uden at skulle stille sikkerhed for pengene. Hos os vil du blive mødt at de mest seriøse, hurtigste og billigste udbydere af lån i Danmark. Optag et privatlån billigt nu, og brug pengene til det, du drømmer om. Søger du et privatlån billigt, så hjælper vi dig her med at finde et lån, der passer til dig og dine behov.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er som tidligere nævnt et lån, som kan bruges til forbrug i din dagligdag. Det er også kendt under navnet kviklån eller minilån, som i princippet er nøjagtigt det samme. Et privatlån kan for eksempel benyttes til køb af nyt tøj, ny cykel eller noget helt andet. Vi har dagligt mange besøgende, som vælger at låne penge til deres private forbrug. Men ens for dem alle er, at de ikke behøver at fortælle nogen om, hvad pengene skal bruges til. Det styrer de fuldstændig selv. Et privatlån er nemlig et lån, hvor du selv bestemmer, hvad pengene skal gå til. Låneudbyderen stiller ikke spørgsmål til dit formål med at låne pengene, men sørger for en grundig kreditvurdering af din økonomi, så du ikke får bevilget et lån, du reelt ikke har råd til.

Privatlån er, som ordet indikerer et lån, der er privat. Det er derfor en betegnelse for et lån, som kan optages af privatpersoner. Et privatlån er derfor alle de lån, der bliver optaget med det formål, at det skal benyttes til privatforbrug. Dette kunne eksempelvis være lån til bil, forbrug eller andet. Et privatlån bliver ofte sidestillet med kontantlån, forbrugslån og hurtiglån.

Hvor meget er normalt at lån?

Beløbet for et privatlån ligger typisk på mellem 1000 kroner – 200000 kroner, og kan som nævnt ovenstående bruges til alt. Der stilles dermed ingen spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til. Du styrer helt selv, om pengene skal gå til en ny computer, bil eller måske en rejse. Et privatlån er altså et lån, som kan bruges til lige præcis det, du går og drømmer om eller mangler penge til.

Inden for låneverdenen kan der generelt set i dag skelnes mellem lån til private og lån til erhverv. Sidestiller vi lån til private og lån til erhverv, er der visse begreber og lånevilkår, der skiller disse to låneformer ad. Derfor kan det være vigtigt at skelne mellem disse, når der tales om lån. I den forbindelse dækker privatlån over almindelige lån til privatpersoner. Dette gælder deriblandt forbrugslån, kviklån, kassekrediter, SMS-lån og lignende. Betegnelsen ”privatlån” kan derfor anses som alle former for lån til forbrugere. Dette er både lån, du kan finde i banken, men som i særlig høj grad i dag og er blevet meget populært at tage på nettet. Hvilket giver anledning til netop vores side, hvor vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at tage et privatlån på nettet.

Hvem tilbyder der bedste og billigste privatlån?

Her kan vi fortælle dig, at du har valgt den perfekte sammenligningsside med lån. Vi sætter nemlig en stor ære i at kunne præsentere dig for de billigste og bedste låneudbydere på markedet. Og som vi tidligere har sagt, så kan du faktisk klare det hele hjemmefra. Det eneste det kræver fra dig er blot, at skal have en tablet, computer, mobil eller lignende til rådighed. Derfor er det let og enkelt at låne penge igennem en af vores udvalgte samarbejdspartnere. Så hvad venter du på? Ansøg nu og få hurtigt svar. Pengene bliver overført hurtigt efter godkendelse.

DER har et godt privatlån

Find den rette låneudbyder, når du skal tage et privatlån på nettet

Der findes masser af låneudbydere, der gerne vil tilbyde dig et privatlån. Bare ved at søge privatlån på internettet kommer der et hav af mulige låneudbydere frem. Et privatlån kan potentielt set optages af alle, der har statsborgerskab i Danmark, der er over 18 år, og som har en opholdstilladelse og arbejdstilladelse. Det er ikke altid et krav, at man har fast arbejde, når man skal ansøge om et privatlån på nettet. Du kan nemt og enkelt finde de forskellige krav til dig, når du skal ansøge om et privatlån på nettet hos den enkelte låneudbyder.

Slip bekymringerne, når du skal tage et privatlån på nettet

Online privatlån såsom eksempelvis forbrugslån og kviklån har fået et ry for at være alt for dyre og nemme at optage. Dette skulle medvirke, at forbrugeren bliver lokket ud i en gældsfælde. Vi vil hos os dog gerne aflive den myte, da det i bund og grund handler om at undersøge markedet til bunds, så du finder et privatlån, der tilbyder dig fordelagtige lånevilkår. Dette er netop hvad, vi er her for at hjælpe dig med. Vi har gjort det muligt for dig, at du nemt kan undersøge lånemarkedet, så du sikrer dig selv, at du får det bedste mulige lån, som passer til dig og dine behov.

I dag er det nemlig muligt at finde billige privatlån online til konkurrencedygtige renter og gebyrer. Når du vil finde det billigste privatlån på nettet, bør du især kigge på ÅOP, hvilket står for de årlige omkostninger i procent. I ÅOP’en indgår blandt andet renter, stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer og faktureringsgebyrer. Vi kan derfor sige, at ÅOP’en er en god indikator på lånets samlede pris over et år.

Privatlån uden sikkerhed

Vælger du at tage et privatlån på nettet, skal du ikke bekymre dig om at stille værdier som garanti for lånet. I dag tilbyder alle online låneselskaber nemlig, at du kan optage et privatlån uden sikkerhed. Det vil sige, at du slipper for at opgive blandt andet bil, bolig og andre værdifulde ejendele som sikkerhed for dit lån.

At kunne optage et privatlån uden at stille sikkerhed er en klar fordel for dig, der ikke ejer bil, bolig og andet af værdi. Det er altså en klar fordel for dig, der ikke vil løbe den risiko at miste dine ejendele. Dermed giver privatlån uden sikkerhed dig altså en vis tryghed i løbet af din låneproces. Derudover får du her en langt nemmere og hurtigere ansøgningsproces, da det kan være besværligt og tidskrævende at pantsætte ejendele.

Kan jeg optage privatlån trods RKI?

Der er ikke noget at sige til, at du måske gerne vil optage et privatlån trods RKI, da du her sidder inde med en eller flere gældsposter, du har svært ved at afbetale.

Men det er desværre i langt de fleste tilfælde ikke muligt. Hvis du er blevet registeret i RKI betyder det, at du er en dårlig betaler, der ikke kan overholde dine nuværende kreditaftaler. Det sender samtidig et signal om, at din økonomi ikke kan holde til endnu et privatlån. Derfor vil låneudbydere ikke påtage sig den risiko at låne dig penge. Du vil nemlig kun få bevilget et privatlån, hvis du vurderes til at være låneegnet. Er du RKI-registreret, vil du automatisk i langt de fleste tilfælde blive vurderet som uegnet. Dog er der i dag enkelte låneudbydere, der gør det muligt for dig at låne på trods af RKI. Dette kan du læse meget mere om hos den enkelte låneudbyder.

Sådan søger du om et privatlån på nettet

Sammenlignet med banken medvirker et privatlån på nettet en langt nemmere og hurtigere låneproces. Du kan nemlig som sagt ansøge om et privatlån på nettet direkte fra stuen, eller når du er på farten. Dette skyldes, at hele ansøgningsprocessen foregår online. Dermed er du hverken afhængig af tid og sted, når du skal ansøge om et privatlån på nettet.

I den online låneansøgning om et privatlån på nettet, vil du typisk blive bedt om at opgive informationer om blandt andet navn, adresse, alder, bolig, indkomst, job og bankoplysninger. Du skal desuden angive, hvilket lånebeløb og hvilken løbetid du foretrækker for dit lån. Ud fra en kreditvurdering, der bliver foretaget af låneudbyderen, vil udbyderen vurdere dit ønske om at tage et privatlån på nettet. Hvis låneudbyderen vurderer dig egnet til at låne det ønskede beløb, vil du efter ganske kort tid blive godkendt til lånet. Herefter vil du modtage en lånekontrakt, som du enten kan acceptere eller ej. Denne kontrakt er som sagt først bindende, når du underskriver den med dit NemID.

Ovenstående gør det altså nemt og hurtigt at optage et privatlån på nettet.

Er jeg forpligtet til at sige ja til lånet?

Du kan ansøge helt uforpligtende hos alle de långivere, du finder her på PengeStationen.dk. Det vil sige, at du ikke behøver at acceptere lånet, selvom det er blevet godkendt. Præcis derfor anbefaler vi, at du ansøger ved mere en blot en enkelt udbyder af lån. For så har du efterfølgende roen til at kunne vælge, mellem dem der har godkendt din låneansøgning. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller andet i den forbindelse.