Skal jeg tage et SMS-lån?

Du er garanteret klikket ind på den her side, fordi du har brug for penge lige nu og her. Du søger et lån på nettet, hvor du kan få udbetaling med det samme. Du er havnet det helt rigtige sted. Et SMS-lån er nemlig netop det helt rigtige lån for dig, der mangler få penge med det samme. Der er kommet en række nye SMS-lån i år 2018, og vi har samlet de bedste for dig.

Mulighederne er mange, og vi har derfor gjort det nemt for dig at overskue og finde det helt rigtige lån til dig – også i 2019.

SMS lån, hvad er det? 

SMS lån er en betegnelse, man bruger om en hurtig lånetype, man laver på nettet. Det kan i daglig tale også kaldes mobillån, kviklån, minilån, osv. Det er både muligt at lave SMS lån uden NemID og med udbetaling med det samme.

SMS lån hører desuden under betegnelsen for et mikrolån. Et mikrolån er et kortvarigt lån på mellem 500 kroner og op til 10.000 kroner. Som låntager af et sådan lån betaler du ofte lånet tilbage inden for 30-60 dage. Der er dermed ganske kort løbetid på et mikrolån – og herunder et SMS lån.

Som navnet indikerer, så er et SMS lån et lån, som du har kunne ansøge via SMS. Ordet SMS lån stammer altså fra dengang, hvor man rent faktisk søgte om lånet vis SMS. Dog er langt de fleste låneudbydere, gået væk fra denne måde at ansøge om et lån igen. Man kan altså ikke længere ansøge om sit lån via SMS. Grunden til det er at der er kommet langt bedre teknologi med tablets og smartphones. Dette medvirker, at låneprocessen er langt nemmere og mere overskuelig. Selvom at man ikke kan ansøge om lånet via SMS længere, så går denne slags lån stadig under betegnelsen SMS lån. I dag er mikrolån og SMS lån derfor reelt set det samme.

Konklusion

Man kan altså sige, at selve SMS lånet i dag er uddødt. Man kan alligevel fortsat optage små lån med meget kort løbetid, ligesom det var tilfældet med SMS lån. Dog er forskellen, at låneprocessen ikke længere er via SMS.

Når man optager lån, så skal man have mulighed for at se alle vilkårene for lånet. Man skal kunne se de præcise udgifter, hvor høje renterne er, hvor mange gebyrer der er på lånet osv. Hele denne proces var meget uoverskuelig, dengang man ansøgte via SMS. Desuden havde man ikke NemID på dette tidspunkt, så man kunne ikke godkende lånet øjeblikkeligt. I stedet skulle diverse formularer sendes med posten. Derefter skulle man underskrive dokumenterne og sende dem retur igen via almindelig post. Så selvom SMS lån var hurtige lån, så var det fortsat ekstremt besværligt i forhold til de muligheder, vi har i dag. Derfor uddøde SMS lånene.

Vi vil efterfølgende på denne side stadig lade den slags lån gå under betegnelsen SMS lån.

Hvad er fordelene ved denne type lån?

Der er en lang række af fordele, når du skal optage et SMS lån. De primære fordele er, at det er nemt og hurtigt at tage et SMS lån. Dette skyldes, at hele ansøgningen kan foregå direkte fra din computer, din tablet eller din mobiltelefon/smartphone. Ofte tager det meget få minutter, før du er blevet godkendt, og at du vil modtage dine penge. Det eneste, som du skal gøre som låntager af et SMS lån er, at du skal udfylde ansøgningsformularen, som du finder hos din låneudbyder. Såfremt du vil blive godkendt, vil du herefter få lånet udbetalt.

Med SMS lån kan du meget nemt via enten din computer, din tablet eller din mobiltelefon/smartphone se, hvad denne slags lån på nettet vil koste dig. Ved langt de fleste låneudbydere på nettet, vil du finde en knap, som du kan trække enten frem eller tilbage, så du på denne måde kan lave om på eventuelt lånebeløb og løbetid. På denne meget enkle måde kan du selv bestemme, hvad lånet skal koste dig, og i hvor lang tid du har mulighed for at kunne betale tilbage på lånet. Det giver dig mulighed for nemt at kunne skabe et overblik over, om du har råd til det ønskede lån. Ved et SMS lån er løbetiden ofte meget kort, og derfor vil du også hurtigt blive gældsfri igen.

Endnu en fordel

En anden fordel, der er at finde ved et SMS lån på nettet, er dét, at du nemt kan ansøge med NemID. Dette er netop også én af de grunde til, at mange danskere i dag foretrække at låne penge på nettet. Med dit personlige NemID kan du godkende et givent lånetilbud med det samme. Dette medvirker også, at i mange tilfælde kan få udbetalt lånet efter meget kort tid. Hos nogle samme dag, mens det hos andre låneudbydere er dagen efter. At få sit lån udbetalt så hurtigt kunne ikke lade sig gøre med det gamle SMS lån. Dette skyldes, at låneaftalen med det gamle SMS lån skulle have en fysisk underskrift, som herefter skulle sendes med posten. Dette gjorde låneprocessen meget langsom.

Hvad er ulemperne ved et SMS lån?

Det kan sommetider være svært at finde ud af, hvad ulemperne er ved at låne penge på nettet, da låneudbyderne ofte gemmer ulemperne i det, der står med småt. Det er ikke noget, du vil opleve hos os, da du derimod i stedet vil opleve fuld gennemsigtighed, når du skal ansøge om et SMS lån.

I forhold til et SMS lån er en ulempe, at et sådan lån i nogle tilfælde er præget af en høj rente. Det er noget, du skal være opmærksom på, når du ansøger om et SMS lån. Det er dog ikke noget, som du skal være bekymret for, hvis du blot betaler dit lån tilbage inden for den løbetid, som pågældende lån er sat til. Hvis du derimod ikke når at tilbagebetale lånet inden for den aftalte løbetid, så kan det blive rigtig dyrt for dig med hensyn til blandt andet renter.

Her er det dog vigtigt at have in mente, at du typisk ikke skal betale renter over mere end et par ganske få måneder. Dermed kan et SMS lån være en helt ideel løsning til dig, der har brug for et hurtigt lån lige nu og her – og som har mulighed for at betale lånet tilbage inden for en kort periode.

Krav til en ansøger af SMS lån

Ved de normale lån, som du kan tage i banken, skal du ofte igennem en til tider lang ansøgningsproces. Her skal du blandt andet opfylde en lang række af krav. Det skal du, før du overhovedet bliver taget i betragtning som låntager. Med små SMS lån er det meget nemmere.

Når du skal ansøge om et SMS lån er der et par krav, som du skal opfylde. Dette er ikke udsædvanligt, når man skal låne penge på nettet. Derimod er det faktisk ganske normalt, og stort set alle låneudbydere har krav til den, der tager et lån. De her krav fungerer nemlig som en slags sikkerhed for låneudbydere. På den måde er de sikre på, at du kan betale dit lån tilbage.

Når du skal låne et SMS lån, er der stort set altid krav til din alder. Hos de fleste låneudbydere skal du være mindst 18 år. I nogle tilfælde stiller låneudbyderen dog krav til, at du skal være 20 eller måske endda 25 år, for at du kan tage et lån. Derudover skal du som ansøger af et SMS lån også have folkeregisteradresse i Danmark, og du skal have din egen e-mailadresse.

Hvad med min indkomst?

Din indkomst kan have en afgørende rolle i forhold til, om du kan få lov til at tage et SMS lån. Låneudbyderen vil ofte kigge på husstandens samlede indkomst. Det vil sige, at hvis du bor sammen med en eller flere, så vil jeres indkomst sammenlægges. Udover indkomsten så vil din jobsituation hos de fleste låneudbydere også være ret vigtig for, om du kan tage et SMS lån. Det er dog langt fra alle låneudbydere på nettet, der stiller krav til, at du har et fast job, hvis du bare har en form for fast indkomst hver måned.

For at blive godkendt til et SMS lån stilles der også krav til, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registeret. Dog kan du hos få låneudbydere tage et SMS lån trods RKI fra år 2018. Dette kan du læse meget mere om hos den individuelle låneudbyder.

Som vi har været inde på i et af de ovenstående afsnit, så benytter alle låneudbydere på nettet sig af NemID i dag. Derfor skal du selvfølgelig også have en NemKonto, som den låneudbyder, du vælger, skal kunne overføre dine lånte penge til.

Hvor hurtigt er det få denne type lån?

Det går tit og ofte rigtig hurtigt at optage et SMS lån med udbetaling med det samme. Oftest får du pengene på dagen. Det er klart, at der er mange ting, der spiller ind i vurderingen, men ikke alle skal have en masse information. Nogle laver SMS lån uden kreditvurdering. Hvor andre gerne vil se alt efter – heldigvis er det hurtigt og gratis at ansøge. 

Som vi har været inde på tidligere, så er en klar fordel ved et SMS lån den meget hurtige ekspeditionstid. Du vil nemlig få svar på din låneansøgning med det samme, og pengene, som du har lånt, vil blive overført til din konto ganske kort tid efter. Med et SMS lån får du altså hurtig udbetaling.

Så skal du have et SMS lån nu, så kig listen igennem, og vælg den/de, du gerne vil søge hos. 

Sms lån hvad er det

Hvordan kan jeg optage et SMS lån?

Som vi har været inde på tidligere, så er den absolutte fordel ved et SMS lån, og netop grunden til at mange i dag tager et sådan lån, at ansøgningsprocessen er nem. Derudover er det selvfølgelig også, at du kan du få pengene udbetalt hurtigt.

Hvis du gerne vil søge om et SMS lån, så skal du blot finde et lån, du finder mest hensigtsmæssigt for dig og dine behov på vores hjemmeside www.pengestationen.dk. Når du har fundet den låneudbyder, som du finder mest tiltalende, så klikker du på ”Ansøg nu”. Når du har gjort det, vil du blive viderestillet til den låneudbyderes hjemmeside, som du har fundet interessant. På denne låneudbyders hjemmeside vil du givetvis blive bedt om at udfylde enkelte ting om dig selv. Det er netop her, du skal opfylde de krav, som den pågældende låneudbyder stiller til deres låntagere, og som vi har været inde på i et af forrige afsnit. Efter du har ansøgt om lånet, så skal du vente et ganske kort øjeblik på, at din ansøgning er registreret hos låneudbyderen. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, vil du modtage dine penge på din konto efter kort tid. Hvis din låneansøgning ikke er godkendt, så vil du modtage en melding med dette.

Tag et SMS lån uden at skulle stille sikkerhed

Låneudbydere af SMS lån kræver ikke, at du som låntager skal stille sikkerhed i nogle af dine værdier. Det betyder, at du kan låne penge, uden at du skal give låneudbyderne pant i for eksempelvis din bolig eller din bil. Det er en stor fordel for dig som låntager. På denne måde risikerer du nemlig ikke, at du mister dine personlige ejendele. Hvis du i allerværste fald skulle komme i en situation, hvor du ikke kan betale dit lån af.

Når du låner penge uden at skulle stille sikkerhed, skal du heller ikke svare på spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene på. Låneudbyderen og os hos pengestationen er nemlig ligeglade med, om du skal bruge pengene på en rejse, en uforudset regning, eller om du skal bruge pengene på noget helt tredje. Eftersom du kan låne pengene uden at skulle i denne slags dialog, medvirker det også til, at du har let adgang til at få udbetalt pengene. Du skal dog selvfølgelig stadig opfylde de krav, som den pågældende låneudbyder stiller til sine låntagere.

Er sms lån gratis?

Det er gratis at ansøge om denne lånetype, men derefter skal man selvfølgelig læse sin aftale igennem for at se renter, gebyrer, osv. Så det hurtige svar er nej. 

Dog er det blevet billigere at lave SMS lån med hurtig udbetaling, da konkurrencen er blevet større de senere år. Det har presset prisen, men derfor er det altid en god ide at kigge sin aftale igennem, inden man godkender den. 

Der er dog nogle låneudbydere, der i få tilfælde tilbyder gratis SMS lån. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Dette er noget, som nogle låneudbydere tilbyder, når du tager det første lån hos pågældende låneudbyder. Når du gør det, giver de dig et helt unikt tilbud, hvor du ikke skal betale hverken gebyrer eller renter. Ofte er der ved gratis SMS lån et maksimum på lånestørrelsen, hvor du kan låne omkring 5000 kroner ganske gratis.

For at finde ud af, hvor du kan tage et SMS lån gratis henviser vi til vores hjemmeside, hvor du nemt får et overblik over de bedste låneudbydere af lån på nettet. På denne måde kan du nemt finde de låneudbydere, hvor du kan tage et SMS lån gratis.

Hvad kan jeg bruge pengene på?

Alt der kan købes for penge. De fleste stiller nemlig ikke krav til, hvad penge skal bruges til, som man kender fra et banklån. 

Så har man brug for penge til noget, du skal bruge akut. Så er denne lånetype en mulighed, da der tit er en hurtig udbetaling på disse typer lån. 

Har du ansøgt og endnu ikke fået en bekræftelse, er det bare at vente og se tiden an. Men der skulle helst ikke gå mere end en dag. 

Vil du læs mere om formålet med denne side, kan du finde mere på vores om os side.